Για εμάς

ToTheatronart&foodgallery ξεκίνησε το 1998 ως προσωπική επιχείρησι από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Είναι ένας alldayπολυχώρος που αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς και δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης και του καφέ. Λειτουργεί από τις 7:30 το πρωί με πρωινά σάντουιτς και καφέδες έως τις 2 το βράδυ, με ανανεωμένη λίστα κρασιών και εξαιρετικής ποιότητας φαγητό. Στόχος της επιχειρήσεως η ικανοποίησι και του πιο απαιτητικού κοινού γι’ αυτό άλλωστε τυγχάνει ευρύτερης και ζεστής αποδοχής από τον κόσμο.

Το 2006 προστίθεται στην οικογένεια του Θεάτρου το BonBonetChocolat, ζαχαροπλαστείο πολυτελείας με άριστο γλυκό και εξαιρετικές πραλίνες Βελγίου.

Από το 2010 το Θέατρον φιλοξενεί νέους καλλιτέχνες δίνοντάς τους την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα έργα τους.

Το 2011 επεκτείνεται στον χώρο της ζωντανής μουσικής αποδεικνύοντας πως και σε εποχή κρίσης μόνη διέξοδος είναι να τολμάμε και να επιτυγχάνουμε διαρκώς το καλλίτερο.

Πλαισιώνεται από 23 άτομα μόνιμο προσωπικό, το οποίο εκπαιδεύεται ανά τακτά διαστήματα ώστε να ενημερώνεται για τις ανάγκες της αγοράς.

Το προσωπικό μας

Γνώμη των πελατών

Simon Alexander Rawicz

Went there in April 2015 with my mum and her friend from the UK when they came to visit me and the place, the food and the people were just fantastic.
Can’t recommend the place enough if you want to find somewhere with outstanding hospitality and service.

★ ★ ★ ★ ★

Despoina Apostolidou

Ζεστό περιβάλλον καλό φαγητό και εξαιρετικό σέρβις..Μηλιώνη – Παπαστάθης απλά .. υπέροχοι! Τραγούδια από φωνές μαγευτικές που σε ταξιδεύουν στο χρόνο και στο χώρο…

★ ★ ★ ★ ★

Stathis Sermier

Εξαίρετος , καλαίσθητος χώρος , ζεστή ατμόσφαιρα καί συμπεριφορές , θαυμάσιος καφές , γευστικότατα εδέσματα καί πλούσια πιάτα , αρμονική περιπλάνησι , κατά τίς μουσικές βραδιές !

★ ★ ★ ★ ★

Christianna Konstantinidou

Εξαιρετικό περιβάλλον ……….. υπέροχα φαγητά και γλυκά ………. ποιοτική μουσική … ένα κόσμημα για τον Πειραιά !!!!!

★ ★ ★ ★ ★